top of page

Bekistingen, bekistingspanelen, bekistingsplaten en modulaire systeembekistingen bij Doka NV in de regio Ternat (Vlaams-Brabant & West-Vlaanderen)

BEKISTINGEN Doka

Voor bekistingen, betonbekisting, bekistingsplaten, modulaire systeembekistingen en bekistingspanelen is Doka in Ternat en Tielt uw partner. Wij verzorgen ook uw bekisting op maat.

Voor de verhuur van bekistingen kan u ook bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in verschillende provincies, van Vlaams-Brabant tot zelfs West-Vlaanderen!

Als marktleider in België inzake moderne modulaire systeembekistingen, beschikt Doka over een zeer uitgebreid product portfolio dat voor elke bekistingsopdracht een passende oplossing kan bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij bekistingssystemen en systeemcomponenten ontwikkeld die garant staan voor een hoge levensduur, maximale rentabiliteit en optimale arbeidsveiligheid. Mede door de uitgebreide kennis en projectervaring van onze medewerkers wordt reeds in een vroeg stadium de basis gelegd voor een rendabele en stipte uitvoering van het bouwproject.

Dokaflex 1-2-4 is de snelle en flexibele vloerbekisting dankzij duidelijke positioneringspunten. Door het eenvoudig verschuiven van dwars- en hoofdbalken is een snelle aanpassing aan wanden en kolommen mogelijk. De H20 TOP bekistingsdrager uitgevoerd in vol hout, voorzien van aangegoten uiteindeversterkingen en markeringen op de dragerrand, bewijst zich dagelijks op het bouwterrein door een snelle en veilige opbouw.

Voor alle bekistingen, Contacteer Doka voor meer info, wij helpen u graag verder!

Zo hebben wij in ons gamma bekistingen:

  • Kaderbekistingen: Framax Xlife, Alu Framax Xlife, Frami

  • Framax Xlife, het kaderbekistingssysteem dat met slecht enkele elementen een consequent 15cm raster bereikt, voor zowel verticale als horizontale toepassingen. Alle verbindingsmiddelen en toebehoren passen naadloos in het wel doordacht raster - voor een eenvoudig en efficiënt gebruik dat zich vertaalt in een hoge rentabiliteit.

  • Ondersteuningssystemen: Staxo 100, Aluxo, SL-1

  • Staxo 100, de extreem sterke en snel te monteren ondersteuning in staal met geïntegreerde veiligheid (draagkracht tot 100 kN/poot)

  • Vloerbekisting: Dokaflex 1-2-4, Xtra, Dokamatic, H20 Top drager

Doka
Doka

Doka

Doka nv in Ternat is uw specialist in bekistingen, betonbekistingen, bekistingen en modulaire systeembekisting op maat.

bottom of page